بسم الله الرحمن الرحیم



الهي به فضل خويش مرا بنواز و به عدل خويش مرا مگذار.

با سلام و عرض ادب خدمت کليّه اعضاء بسيج حقوق دانان شهرستان رزن اعم از؛اساتيد،دانشجويان ،وکلا و ساير فعالان عرصه فن حقوق.
اين وبلاگ با هدف اطلاع رساني پيرامون زمان ، مکان و موضوعات جلسات بسيج حقوق دانان شهرستان رزن و همچنين  ايجاد يک پل ارتباطي ميان اعضاء بسيج براي  ارائه نظرات ،افکار ،عقايد و مطالب، و ترویج آيين بحث و گفتگو در رابطه با مسائل حقوقي ،و همچنين ايجاد يک منبع اطلاعاتي بومي به منظور طرح سوالات اعضاء و دريافت پاسخ آنها طراحي شده است.
از آنجايي که اين وبلاگ به لحاظ ماهيّت و محتوا يک وبلاگ گروهي هست،لذا کليِه اعضاء بسيج و ساير علاقمندان ميتوانند ،براي استفاده ازهمه امکانات و قرار دادن مطالب خود در داخل وبلاگ و همکاري با ما، با دريافت نام کاربري و کلمه عبور از مدير وبلاگ ،از اين امکان بهرمند شده و در محدوده قوانين جمهوري اسلامي ايران ، عرف و شرع،مطالب و سوالات خود را در داخل وبلاگ قرار دهند.
بدیهیست همه عزيزان علاقمند به همکاري با ما ،ميتوانند با ارسال خواست خود، به آدرس ايميل زیر،نام کاربري و کلمه عبور مزبور را دريافت نمايند
.
نحوه قرار دادن يك مطلب داخل وبلاگ.(طبق مراحل زير عمل نماييد: )
مرحله1_وارد شدن به سايت بلاگفا به آدرس: www.blogfa.com
مرحله2_كليك كردن بر روي عبارت "ورود به وبلاگهاي گروهي"
مرحله3_پر كردن فيدهاي خالي به شكل زير:
وبلاگ:rml
نام كاربري نويسنده:كلمه اي مدير در اختيارتان قرار داده
پسورد: رمز عبوري كه مدير دراختیارتان قرارداده
مرحله4_كليك كردن در قسمت "ورود به بخش اعضاء"
مرحله5_كليك بر روي عبارت "پست مطالب جديد"
آدرس ايميل: razan.basij@gmail.com

مجازات کیفری تسبیب در جنایت:

تسبیب به معنای اینکه شخصی به طور غیر مستقیم و مع الواسطه موجب خسارت و اتلاف مال دیگری شود(ماده506 قانون مجازات اسلامی).
با توجه به باب دوم از کتاب اول قانون مدنی ،مواد 331 تا335 قسمت الزامات خارج از قرارداد ،مبحث تسبیب،مسبب خسارت باید از عهده خسارت وارده بیایید.
اما ضمانت اجرای کیفری تسبیب در ورود خسارت به جان یا مال اشخاص چیست؟به عنوان مثال اگر شخصی اتوموبیل دیگری را عمدا به نحوی دستکاری نماید که موجب عدم توانایی راننده در کنترل و هدایت وسیله نقلیه ،هنگام حرکت گردیده و در نتیجه موجب بروزخسارت جانی یا مالی گردد، به جز مسولیت مدنی مرتکب، چه مسولیت کیفریی متوجه او خواهد شد؟آیا اگر در اثر زیرکی راننده و یا عوامل طبیعی و خارجی مرتکب جرم به اهداف شوم خود نرسد ،هیچ گونه مسولیتی متوجه او نخواهد شد؟
قانون جدید مجازات اسلامی مصوب خرداد 92 در ماده 122فصل اول با عنوان شروع به جرم از بخش سوم ،قسمت کلیات به ذکر این موضوع پرداخته و به نوعی به مجازات کیفری تسبیب دربروز عمل مجرمانه اشاره کرده است.
طبق ماده مذکور:
 ماده 122 - هر کس قصد ارتکاب جرمی کرده و شروع به اجراي آن نماید، لکن به
واسطه عامل خارج از اراده او قصدش معلق بماند، به شرح زیر مجازات میشود:
الف- در جرائمی که مجازات قانونی آنها سلب حیات، حبس دائم یا حبس تعزیري درجه
یک تا سه است به حبس تعزیري درجه چهار
ب - در جرائمی که مجازات قانونی آنها قطع عضو یا حبس تعزیري درجه چهار است به
حبس تعزیري درجه پنج
پ - در جرائمی که مجازات قانونی آنها شلاق حدي یا حبس تعزیري درجه پنج است به
حبس تعزیري یا شلاق یا جزاي نقدي درجه شش
تبصره- هرگاه رفتار ارتکابی، ارتباط مستقیم با ارتکاب جرم داشته، لکن به جهات مادي
که مرتکب از آنها بیاطلاع بوده وقوع جرم غیرممکن باشد، اقدام انجامشده در حکم شروع به جرم است.

بدین ترتیب در مثال فوق اگر مرتکب با انجام عمل خود قصد سلب حیات دیگری را داشته باشد ،و به دلایلی انجام عمل مجرمانه عقیم بماند مثلا شخص راننده به وجود مشکل در اتوموبیل پی ببرد و نقص ان را برطرف نماید،مرتکب  به حبس تعزیری درجه چهار(حبس بیش از پنج تا ده سال) محکوم خواهد شد.و الا اگر راننده اتومبیل در اثر نقص انحام شده دچار آسیب جسمی شود ،علاوه بر حق قصاص یا دیه و جبران خسارت وارده ،شخص مرتکب با عنوان شروع به جرم قتل محاکمه خواهد شد و اگر عمل انجام شده موجب قتل راننده شود به مجازات قتل محکوم میشود و اگر به واسطه این عمل مجرمانه ، جنایت بر شخص ثالث اتفاق بیافتد که  مورد نظر و هدف مرتکب جرم نبوده ، با توجه ماده 294 قانون جدید مجازات اسلامی باز هم مسئول جنایت وارده می باشد.
در فصل ششم از بخش اول، قسمت دیات ِ قانون جدید مجازات اسلامی به ذ کر  مواردی از  جنایات تسبیبی ازجمله ضمانت پزشک  در مقابل بیمار ،ضمانت رانندگان وسایل نقلیه دربرابر سرنشینان خوردرو و اشخاص ثالث ، ضمانت صاحبان کالا و اصناف در مقابل اجناس خود که در معابر عمومی قرارر میدهند،ضمانت صاحبان املاک ،دیوار، حیوانات و اشیاء خطرناک در مقابل دیگران ،  و ضماناتی از این قبیل اشاره شده است.

آنها که بر لب پرتگاه کفرند!

وَ مِنَ النَّاسِ مَنْ يَعْبُدُ اللَّهَ عَلى‏ حَرْفٍ فَإِنْ أَصابَهُ خَيْرٌ اطْمَأَنَّ بِهِ وَ إِنْ أَصابَتْهُ فِتْنَةٌ انْقَلَبَ عَلى‏ وَجْهِهِ خَسِرَ الدُّنْيا وَ الْآخِرَةَ ذلِکَ هُوَ الْخُسْرانُ الْمُبينُ.
سوره مبارکه حج(آیه11)

بعضي از مردم خدا را تنها با زبان مي پرستند ( و ايمان قلبيشان بسيار ضعيف است ) همين که ( دنيا به آنها رو کند و نفع و ) خيري به آنان برسد ، حالت اطمينان پيدا مي کنند اما اگر مصيبتي براي امتحان به آنها برسد ، دگرگون مي شوند ( و به کفر رو مي آورند ) ! ( به اين ترتيب ) هم دنيا را از دست داده اند ، و هم آخرت را و اين همان خسران و زيان آشکار است!



ادامه نوشته

»برنز« و »نخ« مغز را از بين مي برد!!!!

دو مخدر »برنز« و »نخ« نيز از گروه مواد مخدر روان گردان  هستندکه از تازه هاي مخدر کشور محسوب مي شوند. اين دو ماده به طور مستقيم به مغز و اعصاب اثر مي گذارند. برنز را روي يخ مي گذارند و تبخير مي شود و سپس آن را استشمام مي کنند. نخ نيز بايد روي خراشيدگي هاي بدن قرار گيرد که در اين صورت عمقي به عرض يک الي 2سانتي متر و طول 6 الي 7 سانتي متر در بدن ايجاد مي کند. گفته مي شود شکل ظاهري ماده مخدر نخ شبيه»برنج خوراکي سوخته« است. تکه هاي بزرگ ماده مخدر نخ باپيچيدن دور سيگار نيز توسط معتادان استعمال مي شود. خروج از هوشياري، اختلال در شناسايي، نزديکديدن بلندي ها و فاصله هاي دور يعني کوتاه ديدن ارتفاعات و تشخيص ندادن خانواده از ديگران ازابتدايي ترين آثار اين دو ماده هستند.

فيلم کوتاه "استقلال کانون وکلاي دادگستري"

در اين فيلم که توسط کانون وکلاي دادگستري البرز در خصوص استقلال کانون تهيه شده ، دکتر اميرناصر کاتوزيان، دکتر آخوندي ، دکتر داوودي رئيس کانون البرز، بهمن کشاور، دکتر افتخار جهرمي رئيس کانون مرکز و آقاي مدني پور رئيس اسکودا در مقابل دوربين حاضر شداند:

لینک دانلود مستقیم: دانلود

حجم:8.26MB

تصویر ورودی و خروجی های گلوله در کالیبر های مختلف:

یک نوع بالشت جنایی!!!!!

شهر الرمضان الذی انزل فیه القران

رمضان آمد و آهسته صدا کرد مرا
مستعد سفر شهر خدا کرد مرا

از گلستان کرم طرفه نسیمى بوزید
که سراپاى پر از عطر و صفا کرد مرا

نازم آن دوست که با لطف سلیمانى خویش
پله از سلسله دیو دعا کرد مرا

فیض روح‌القدسم کرد رها از ظلمات
همرهى تا به لب آب بقا کرد مرا

من نبودم بجز از جاهل گم کرده رهى
لایق مکتب فخر النجبا کرد مرا

در شگفتم ز کرامات و خطاپوشى او
من خطا کردم و او مهر و وفا کرد مرا

دست از دامن این پیک مبارک نکشم
که به مهمانى آن دوست ندا کرد مرا

زین دعاهاست که با این همه بى‌برگى و ضعف
در گلستان ادب نغمه سرا کرد مرا

هر سر مویم اگر شکر کند تا به ابد
کم بود زین همه فیضى که عطا کرد مرا.



امیر مؤمنان حضرت علی (ع)  فرمودند: «روزی رسول خدا (ص) برای ما خطبه ای ایراد کرد و فرمود: ای مردم! همانا ماه با برکت و رحمت و آمرزش به شما روی آورده است، این ماه نزد خدا، بهترین ماه است و روزهایش بهترین روزها و شب هایش بهترین شب ها و ساعت هایش بهترین ساعات. در این ماه شما به میهمانی خدا دعوت شده اید و در زمره بهره مندان از کرامت خداوند قرار گرفته اید، در این ماه نفس های شما تسبیح خداست و خواب شما عبادت است و اعمال شما پذیرفته و دعایتان به اجابت می رسد... من برخاستم و عرض کردم یا رسول الله! بهترین عمل در این ماه چیست؟ پیامبر فرمودند: ای اباالحسن! بهترین عمل در این ماه خویشتنداری از حرام های خداوند عزوجل است.»(8)

دانش حقوقی قضائی اصناف، تقویت می شود .

ریس مرکز آموزش همگانی قوه قضاییه گفت: با عنایت به اصل آموزش بصورت سیستماتیک و ساختاری، مرکز آموزش همگانی اقدام به رایزنی با سازمان های ذی ربط برای آموزش حقوقی– قضایی اصناف نمود که در نتیجه پی گیری ها به تشکیل کارگروه و سرانجام انعقاد تفاهم نامه بین قوه قضاییه، مرکز اصناف وزارت صنعت و معدن و تجارت و شورای اصناف کشور شد.

به گزارش اداره كل روابط عمومي و تشريفات قوه قضاييه غلامرضا شریفی ریس مرکز آموزش همگانی قوه قضاییه در حاشیه امضاء تفاهم نامه آموزش حقوقی با  اصناف کشور ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز ملی اصناف و با گرامی داشت یاد و خاطره شهید بهشتی و هفته قوه قضاییه گفت: جامعه ای که آموزش محور باشد و تمامی اقشار و رده های سنی نشاط و شادابی خود را در آموزش دیدن حفظ کنند از بسیاری از آسیب ها مصون مانده و بالاتر از آن در اتمسفر رشد سرسام آور تکنولوژی به خوبی زندگی می کنند.

 

 
وی افزود:متاسفانه با وجود آنکه همگان بر این ضرورت واقف هستیم که آمار پرونده های قضایی به علت جهل به قانون هر روز حجیم تر می شود، اما آموزش حقوقی و قضایی در تقویم زمانی و سپهر آموزشی جامعه ما سهم چندانی ندارد. 
 
شریفی تصریح کرد: از طرف دیگر هر کسی که در جامعه مسولیتی بر عهده می گیرد و عهده دار شغلی می شود و با مردم و یا سازمان های اداری و یا اقتصادی مرتبط می گردد باید با مفاهیم حقوقی – قضایی متناسب موقعیتش آشنا شود.
 
ریس مرکز آموزش همگانی قوه قضاییه گفت: آموزش از نیازهای بنیادین جامعه ماست بنابراین ضریب آموزش پذیری را باید درجامعه ارتقا داد و آمادگی برای آموزش دیدن و دانستن را منحصر به فضاهای آموزشی آکادمیک و کلاسیک ندانست.

ملت کاری کارستان انجام داد/ آنچه در انتخابات اتفاق افتاد، مخالف برنامه‌ريزی دشمنان بود

سرویس سیاسی «فردا»:

رئیس، مسئولان عالی و قضات قوه قضاییه در آستانه سالروز شهادت آیت الله بهشتی و 72 تن از یاران انقلاب اسلامی در هفتم تیر سال 1360، صبح امروز (چهارشنبه)، در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار، با تشکر از اقدامات دستگاه قضا، حماسه عظیم و حقیقی ملت بصیر و هوشمند ایران را در انتخابات 24 خرداد، کاری کارستان خواندند و با تأکید بر ضرورت کمک به رئیس جمهور منتخب افزودند: شکست همه جانبه برنامه ها و اهداف دشمنان، تجلی اعتماد عمومی ملت به نظام اسلامی و مجریان و ناظران انتخابات، وجود امنیت پایدار به عنوان زیر ساخت پیشرفت و آبادانی، نجابت و قانون پذیری نامزدهای دیگر در قبال رئیس جمهور منتخب، و استحکام و اقتدار جمهوری اسلامی در دفاع از منافع ملت از نکات مهم انتخابات اخیر بود.

در این دیدار که در آستانه سالگرد حادثه هفتم تیر 1360 و شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یاران انقلاب برگزار شد، حضرت آیت الله خامنه ای با تجلیل از شخصیت برجسته و نورانی آیت الله بهشتی افزودند: در آن جنایت خبیثانه، شخصیتهای برجسته، علمای بزرگ و خدمتگزاران صادق به شهادت رسیدند اما چهره پلید منافقین و حامیان مستکبر آنها نیز برای ملت افشا شد و این دستاورد بزرگی بود که عملاً امکان حیات منافقین را در کشور از بین برد و برای جمهوری اسلامی سرنوشت ساز شد.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین با تشکر از سخنان مفید و روشنگر آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه در این دیدار افزودند: باید از اقدامات و تلاشهای ارزنده مسئولان و کارکنان شریف دستگاه قضایی حقیقتاً تشکر کرد.

حضرت آیت الله خامنه ای «سلامت» و «کارآمدی» قوه قضاییه را دو هدف راهبردی و همیشگی دستگاه قضا خواندند و تأکید کردند: این دو هدف عالی، باید در تمام برنامه ها و اقدامات مورد توجه کامل قرار داشته باشد تا دستگاه قضایی به مجموعه ای کاملاً کارآمد و سالم تبدیل شود.
ایشان کارآمدی و سلامت دستگاه قضا را موجب رضایت و احساس امنیت مردم برشمردند و افزودند: دستگاه قضا باید به جایی برسد که هر مظلومی بتواند خود را به ساحل امن آن برساند و در مقابل ظلم بایستد.

رهبر انقلاب مراقبت دائم و پیگیری مستمر را زمینه ساز تحقق اهداف قضایی خواندند و خاطرنشان کردند باید با صیانت و هوشیاری، فاصله فعلی تا قوه قضاییه مطلوب اسلامی را پر کرد.

ایشان افزودند: البته پیمودن این راه سخت، به زمان نیاز دارد اما مهم این است که همه حرکتها در جهت پر کردن خلاء ها و رسیدن به نتیجه مطلوب باشد.

رهبر انقلاب، آگاهی مسئولان قضایی از خلاءها موجود این دستگاه را، امری مثبت دانستند و افزودند همه کارها باید براساس برنامه های مصوب انجام شود تا در پرتو همت و تلاش امیدوارانه، نقائص موجود برطرف و دستگاه قضایی روز بروز بهتر و شکوفاتر شود.
حضرت آیت الله خامنه ای همچنین در سخنان مهمی درباره انتخابات 24 خرداد با تجلیل و تشکر از ملت بزرگ و موقع شناس ایران، افزودند: حقایق و نکات برجسته این انتخابات باید همچنان در دایره تحلیل و توجه قرار داشته باشد.

رهبر انقلاب با اشاره به برنامه ریزی یکساله، پیچیده و چند وجهی جبهه مخالف ملت ایران خاطرنشان کردند: دشمنان و مخالفان جمهوری اسلامی تلاش کردند یا انتخابات برگزار نشود و یا با سردی و بی اعتنایی ملت روبرو شود.

ایشان افزودند: آنها برای بعد از انتخابات هم برنامه داشتند تا به بهانه های مختلف مقاصد شوم خود را پیگیری کنند اما به فضل الهی ملت، مهارت و عظمت خود را در روز رأی گیری نشان داد و آنچه اتفاق افتاد 180 درجه خلاف خواسته های دشمنان بود.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تلاش بیگانگان برای القای تحلیلهای سست و بی پایه درباره حضور شوق آفرین ملت در انتخابات خاطرنشان کردند: شبهه افکنی و تردیدآفرینی درباره صحت انتخابات از جمله روشهای دشمنان برای دلسرد کردن مردم بود اما ملت به گونه ای عمل کرد که دستگاههای تبلیغاتی استکبار، در همان روز انتخابات مجبور شدند به حضور پرشور و عظیم مردم اعتراف کنند.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: رمز حضور عظیم ملت در انتخابات امسال، اعتماد و علاقه عمومی به نظام جمهوری اسلامی، اعتماد به ناظران و مجریان انتخابات و امیدواری ملت به حرکت مستمر و پیش رونده ایران عزیز بود و این، حقیقتی بسیار مهم و انکارناپذیر است.

ایشان در همین زمینه به سخنان خود در چند روز قبل از انتخابات اشاره و خاطرنشان کردند: آن روز گفته شد اگر احیاناً کسانی هستند که دلشان با نظام خیلی صاف نیست اما برای ایران و منافع ملی اهمیت قائلند در انتخابات شرکت کنند که لابد برخی از رأی دهندگان در زمره این افراد هستند.

ایشان افزودند: این واقعیت نشان می دهد حتی کسانی که طرفدار نظام نیستند به نظام و انتخابات آن اعتماد دارند چرا که می دانند جمهوری مستحکم اسلامی، مثل شیر در مقابل طمع ورزان ایستاده و از کشور، منافع ملی و عزت ملی، بخوبی دفاع می کند.

رهبر انقلاب اسلامی در تبیین نکته برجسته دیگری از انتخابات یعنی «امنیت کامل در سراسر کشور»، همزمانی دو انتخابات ریاست جمهوری و شوراها را یادآور شدند و گفتند: در انتخابات شوراها به علت زمینه های پیچیده طایفه ای، منطقه ای و قومی معمولاً امکان بروز درگیری و ناامنی وجود دارد اما به فضل الهی و در پرتو همراهی ملت و تلاش مسئولان و دستگاههای ذیربط، در انتخابات اخیر هیچ نشانی از ناامنی وجود نداشت.

حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه تبیین برخی نکات برجسته انتخابات 24 خرداد، رفتار نجیبانه و قانون پذیری نامزدهای دیگر انتخابات را، بسیار مهم و موجب شکرگذاری به درگاه پروردگار دانستند.

ایشان گفتند: دیدار نامزدهای دیگر با رئیس جمهور منتخب و تبریک و ابراز خرسندی از انتخاب وی، موجب شیرینی کام مردم شد و جای تشکر دارد.

رهبر انقلاب با اشاره به حوادث تلخ سال 88 و تأکید مکرر خود بر قانونگرایی افزودند: در این انتخابات نیز می شد بهانه گیری کرد و با راه اندازی اختلاف و دعوا، عظمت و شکوه حضور ملت را نادیده گرفت و کام مردم را تلخ کرد اما رفتار با نجابت و قانونمدارانه دیگر نامزدها، برای مردم احساس آرامش و شادی به همراه آورد و این قانونگرایی باید برای همیشه و برای همه درس باشد.

رهبر انقلاب ورود نیروی عظیم مردم به عرصه انتخابات را ناشی از هدایت دلهای ملت به دست توانای پروردگار برشمردند و افزودند: در پرتو این لطف الهی، انتخابات حقیقتاً حماسه شد و آرزوی خیرخواهان تحقق یافت.

حضرت آیت الله خامنه ای کمک به رئیس جمهور منتخب را مورد تأکید قرار دادند و افزودند: اداره کشور، واقعاً کارسختی است و همه افراد و همه دستگاهها باید رئیس جمهور برگزیده مردم را یاری کنند.

ایشان افزودند: ایراد و انتقاد و اعتراض سالم، قطعاً برای پیشرفت کشور مفید است اما همه به یاد داشته باشیم که «در حاشیه بودن و ایراد گرفتن» آسان است اما کار اجرایی، دشوار و سخت است بنابراین همه باید به رئیس جمهور منتخب  کمک کنیم.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ضرورت پرهیز از دامن زدن به توقعات و یا برخوردهای شتابزده خاطرنشان کردند: نباید به سرعت قضاوت کرد بلکه باید با همکاری و همدلی، کارهای کشور را به جلو برد.

ایشان در پایانِ بخش انتخاباتی سخنانشان با گلایه از برخی حرفهای نامزدهای انتخاباتی در برنامه های دوران تبلیغات افزودند: دولت کنونی در کنار نقاط ضعفش، نقاط قوت فراوانی نیز دارد و چقدر خوب بود که نامزدهای محترم با نگاهی منصفانه در کنار بیان نقاط ضعف، به خدمات مهم دولت و کارهای زیربنایی و سازندگی آن نیز اشاره می کردند.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه سخنانشان به موضوع هسته ای پرداختند.

ایشان تأکید کردند: همانگونه که در اولین روز سال نو گفته شد چند کشور که جبهه مخالف ایران را تشکیل می دهند و خود را به دروغ جامعه جهانی می خوانند با لجبازی نمی خواهند موضوع هسته ای حل شود اما اگر لجبازی را کنار بگذارند حل مسئله ی هسته ای ایران، کاری سهل، آسان و روان است.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: موضوع هسته ای بارها تا لحظه حل، پیش رفته است اما امریکایی ها بهانه های جدیدی پیش کشیده اند.

ایشان با اشاره به سند مکتوبی که آژانس بین المللی هسته ای امضا کرده است افزودند: در این سند آژانس اذعان کرده که اشکالاتی که درباره هسته ای ایران داشته است برطرف شده بنابراین پرونده هسته ای ایران باید بسته می شد اما امریکایی ها بلافاصله مسائل جدیدی را مطرح کردند چرا که موضوع هسته ای را نقطه مناسبی برای تهدید و فشار بر ایران می دانند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به تحریکات صهیونیستها خاطرنشان کردند: جمهوری اسلامی در بحث هسته ای، قانونی و شفاف عمل کرده و از لحاظ استدلالی دارای منطقی محکم است اما هدف دشمنان، استمرار فشار، خسته کردن ملت و تغییر نظام است بنابراین نمی گذارند مسئله حل شود.

ایشان افزودند: البته دشمنان در حرفهای خصوصی و نامه ها می گویند نمی خواهیم نظام را تغییر دهیم اما عملکردشان خلاف این حرف را نشان می دهد.

رهبر انقلاب تأکید کردند: برای آنها، هسته ای، حقوق بشر، دمکراسی و هیچ چیز دیگر اهمیتی ندارد آنها دنبال سد کردن پیشرفت ملت و سلطه مجدد بر ایران عزیز ما هستند اما جمهوری اسلامی با اقتدار، استقلال، تکیه بر مردم و اعتماد به پروردگار، ایستاده است و از منافع ایران دفاع می کنند.

ایشان خاطرنشان کردند: تجربه نیز نشان داده است هرکسی در راه حق استقامت ورزد پیروز است و بدون تردید ملت ایران در این زمینه نیز به دشمنان سیلی خواهد زد.

در ابتدای این دیدار آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضاییه گزارشی از اهم اقدامات دستگاه قضایی در یک سال گذشته بیان کرد.
رئیس دستگاه قضا تدوین و ابلاغ برنامه پنجساله توسعه قوه قضاییه، بازسازی کمی و کیفی نیروی انسانی سیستم قضایی، اهتمام به آموزش و پژوهش، تقویت برنامه های فرهنگی، بکارگیری فناوری های نوین در دستگاه قضایی از جمله سامانه های خدمات الکترونیکی، تحول در نگاه به مسائل زندان و مجازات و همچنین قاطعیت در برخورد با اشرار سازمان یافته، متجاوزین به حریم اشخاص و قاچاقچیان مواد مخدر را از مهمترین برنامه ها در زمینه ی ایجاد تحول و توسعه در دستگاه قضایی کشور معرفی کرد.